Kansallispukumessut 2021

Maailmanhistorian toiset suomalaiset kansallispukumessut järjestettiin 16. – 17.4.2021 Facebookin Kansallispuku – Folkdräkt -ryhmässä. Messuilla oli ohjelmassa asiantuntijakeskusteluja, haastatteluja, livevierailuja ja työnäytöksiä sekä tavattavissa lukuisia näytteilleasettajia. Lajulan kangastupakin oli mukana.

Asiantuntijakeskustelut, haastattelut ja työnäytökset tallennettiin.

Haastattelut ja asiantuntijakeskustelut:

Työnäytökset:

Olipa paljon hienoa, informatiivista sisältöä! Joko olet katsonut kaiken ohjelman?

Jo heti alettiin haaveilemaan kansallispukumessuista vuodelle 2022. Haluaisitko tulla mukaan näytteilleasettajaksi? Tai olisiko sinulla työn alla tai tulossa jokin kansallispuvun valmistukseen liittyvä tekniikka, josta voisit samalla napata videota työnäytökseksi? Laitahan mietintämyssyyn ja ilmoita itsestäsi ensi vuoden messujen alla Facebookin Kansallispuku – Folkdräkt -ryhmässä.

Haluatko kommentoida? Kirjoita viestisi tähän.

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.