Teollisia kankaita

Myyn ryhdikästä pellavapalttinaa ja raidallista puuvillatoimikasta.

Voit ostaa varastotuotteita lähettämällä sähköpostin tai viestin yhteydenottolomakkeella, minkä jälkeen saat laskun sähköpostiisi, tai voit ostaa kankaan tästä näin ja maksaa PayPalilla. Huomaa, että hinta ei sisällä mahdollisia lähetyskuluja.

Pellavapalttina sopii kansallispuvun osan vuorikankaaksi ja alushameen kankaaksi. Kankaan leveys on 150 cm. Hinta 30 e/m.

Pellavapalttina

Kangas sopii kansallispuvun vuorikankaaksi ja alushameen kankaaksi. Kankaan leveys on 150 cm, hinta 30 e/m. Hinta: 1 cm kangasta. Jos haluat ostaa kangasta metrin, kirjoita määräksi ”100”.

0,30 €


Raidallinen puuvillatoimikas käy alushamekankaaksi joihinkin puuvillaisiin röijypukuihin (esim. Kuopion seudun tai Pielisen-Karjalan kansallispukuun). Kansanpukujen aikaan näitä hameita ommeltiin nähdäkseni 1800-luvun puolivälistä alkaen. Niitä löytyy museoiden kokoelmista (esim. Finna-haku Lahden historiallisesta museosta).

Raidallinen puuvillatoimikas

Kankaan pohjaväri on kirkas valkoinen ja raita joko sininen tai punainen. Kankaan leveys on 140 cm, hinta 30 e/m. Hinta: 1 cm kangasta. Jos haluat ostaa kangasta metrin, kirjoita määräksi ”100”.

0,30 €


Kuvia kankaista

Pellavapalttinaa kansallispuvun vuorikankaaksi ja alushameeseen.
Raidallista puuvillatoimikasta alushameeksi.