Kangasta kansallispukuun

Kudon käsin tilauksesta kansallispukujen kankaita ja nauhoja. Lue lisää tilaustyön prosessista. Hintaesimerkkejä:

Hinnat sis. alv 24 %.

Varastossa valmiina

Voit ostaa varastotuotteita lähettämällä sähköpostin tai viestin yhteydenottolomakkeella, minkä jälkeen saat laskun sähköpostiisi, tai voit ostaa kankaan tästä näin ja maksaa PayPalilla. Huomaa, että hinta ei sisällä mahdollisia lähetyskuluja ellei toisin ole mainittu.

Rautjärven kansallispuvun hamekangasta

Ruudullinen karstavillalangasta kudottu hurstuthamekangas, jonka leveys on 60 cm (= piedin). Hameeseen tarvitaan esim. viisi piedintä. Saatavilla 590 cm. Hinta 170 e/m. Jos haluat ostaa kangasta metrin, kirjoita määräksi ”100”.

1,70 €


Rautjärven hameen pirtanauhaa

Pirtanauha Rautjärven ruudullisen hameen helmaan ruudullisen kankaan ja verkahelmuksen saumaan. Kudottu karstavillalangasta. Saatavilla 380 cm. Hinta 50 e/m. Jos haluat ostaa nauhaa metrin, kirjoita määräksi ”100”.

0,50 €


Uskelan kansallispuvun liivikangasta

Uskelan naisen kansallispuvun liivikangas myydään palana, jonka leveys on 82 cm ja pituus 110 cm.

416,00 €


Saarijärven hamekangaspalat

Kaksi Saarijärven tarkistetun kansallispuvun hamekankaan palaa. Kankaiden leveys on 94 cm eli niistä saa n. 92 cm pitkän hameen. Palojen pituudet ovat 79 cm ja 111 cm eli kangasta jää puuttumaan noin 125 cm. Myydään yhdessä. (Kuvassa mallipuku, hamekangasta vasemmassa alakulmassa.)

570,00 €


Saarijärven tarkistettu essukangas II-laatu

Saarijärven tarkistetun kansallispuvun esiliinakangas, kudottu pellavaloimeen. Kangas on II-laatuinen: siinä on virhe mallikerrassa ja muutama lankojen sitoutumisvirhe reunassa. (Kuvassa mallipuvun esiliina.) Kankaan mitat ovat pit. 114 cm, lev. 86 cm. Tästä saa n. 85 cm pitkän esiliinan.

180,00 €


Etelä-Pohjanmaan ja Peräseinäjoen kansallispukujen hameen vyötärökaitale

Raidallinen Etelä-Pohjanmaan ja Peräseinäjoen kansallispukujen hameen vyötärökaitale. Palttinakaitaleen koko on 5 cm x 105 cm. Se on viimeistelty ompeluvalmiiksi. Hinta 20 e/kpl sis. lähetyskulut kirjeenä Suomeen.

20,00 €