Folkkistasku lähtee käymään Jyväskylässä

irtotasku

Joskus sitä on toivonut, että olisi joku soma taskunen kännykälle ja avaimille. Toteutin aatoksen imemällä kansallispukujen osista vaikutteita. Käytin kaavana erään kansallispuvun irtotaskun kaavaa. Päätin kirjoa toisen kansallispuvun tykkimyssystä osia taskupussiin. Materiaaleina käytin stretchfarkkua, retrokangastilkkua, puuvillalankaa ja merseroitua puuvillalankaa. Kiinnittimeksi tein pirtanauhan, jossa loimi oli ohutta puuvillaa (tex 36 x 2, lankaluku 57) ja kude pellavaa (rohdin 4). Pirtanauhan värityksen sommittelin vapaasti käyttäen kirkasta sinistä, beessiä, vaaleanharmaata ja roosaa.

Kansallispuvun juhlapäivää vietetään lauantaina 20.9. Jyväskylässä Suomen kansallispukukeskuksessa. Lähden juhlimaan pukujamme ja tällä kertaa taidankin pukea päälleni jotain muuta kuin kansallispuvun. Mm. tuo tasku on lähdössä juhlaan. Lähde Sinäkin mukaan!

kp-juhla

Haluatko kommentoida? Kirjoita viestisi tähän.

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.